Deprecated: Elementor\DB::is_built_with_elementor is verouderd sinds versie 3.2.0. Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor(). in /var/www/vhosts/customkites.nl/webspace/httpdocs/customkites.nl/wp-includes/functions.php on line 5323 Logo op kite bedrukken - Custom Kites

Logo op kite bedrukken

Gemaakt naar jouw wensen.
Reclame maken op het strand.

Laat een logo op een kite drukken, of wil je de kite laten bedrukken met een andere boodschap? Dat kan bij Customkites allemaal. Misschien ben je nog helemaal niet bekend met deze reclamemogelijkheid, maar onze customized kites zijn zeer effectief om reclame te maken voor jouw bedrijf of merk. Het drukken van een logo op een kite zorgt er namelijk voor dat strandgangers jouw bedrijfsnaam zeker zien! Een kite met bedrijfslogo, een andere afbeelding of een tekst valt zeker op. Deze manier van reclame maken is namelijk zeer uniek.

Het logo dat je op je kite laat bedrukken: wij adviseren je hier graag over

Wanneer je een logo op een kite wilt laten drukken, of je een kite wilt laten bedrukken met een andere afbeelding of tekst, dan zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos. Een kite met bedrijfslogo is een goede reclame-uiting, maar het kan nóg origineler. Kies bijvoorbeeld voor een pakkende tekst of een opvallende afbeelding, in felle kleuren. Misschien heb je nu geen idee over wat je moet laten drukken op je kite, want er is van alles mogelijk: van een logo tot een afbeelding. Ook kun je kiezen uit kites in verschillende modellen. Daarom zijn kites ook zeer geschikt als sponsormateriaal. Wij denken graag met je mee over de opdruk. Wij hebben hiermee jarenlange ervaring, en denken altijd ‘out of the box’.

Vraag om advies over het drukken van een logo op je kite

Wanneer je een kite met bedrijfslogo wilt laten bedrukken, dan denken we graag met je mee. Je kunt namelijk een kite laten maken met een bedrijfslogo, maar ook met een andere afbeelding of tekst. Onze specialisten helpen je graag verder, dus neem contact met hen op door te bellen naar 0610312899. Wij gaan vervolgens graag met je in gesprek over alle mogelijkheden die er zijn.