Selecteer een pagina

Een tekst op een kite: het laten bedrukken doe je hier

Gemaakt naar jouw wensen
Reclame maken op het strand
Neem contact met ons op.

Heb jij dé nieuwe manier van reclame maken al ontdekt: een tekst op een kite laten plaatsen, en deze laten bedrukken door een echte specialist? Waarschijnlijk niet, want reclame maken met een kite is nog betrekkelijk nieuw. Wij van Customkites vertellen er je graag alles over. Het best laat je niet zomaar een tekst op je kite drukken, maar laat je een echte eyecatcher maken met een tekst die blijft hangen. Dat kan natuurlijk de slogan van jouw bedrijf of merk zijn, maar verzin ook eens een écht originele tekst. Natuurlijk helpen we je hier graag bij.

 

Welke tekst laat je op een kite drukken, of laat je kite bedrukken met een afbeelding

Wil je een tekst op je kite laten plaatsen, of wil je je kite laten bedrukken met een in het oog springende afbeelding? Dan moet je allereerst natuurlijk een goed idee hebben. Dat is vaak het moeilijkste onderdeel van het laten bedrukken van je kite met een tekst of afbeelding op de stof. Daarom helpen onze ervaren specialisten je graag met het bedenken van een catchy tekst of een in het oog springende afbeelding voor op de kite die je laat bedrukken. Maar dat is nog niet alles, want je hebt bij Customkites ook de keuze uit verschillende modellen en kites in allerlei kleuren. Onze kites zijn volledig customized, dus we doen onze naam eer aan. Daarom zijn onze kites ook ideaal als sponsormateriaal.

 

Vraag om persoonlijk advies

Wil je een kite laten bedrukken met een goede tekst of wil je een afbeelding op de kite laten plaatsen? Maar heb je nog wat inspiratie nodig over wat er op moet? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0610312899.

[ninja_form id=1]