Selecteer een pagina

Ozone Alpha V1

Categorie:

Beschrijving

De Ozone Alpha V1 heeft een uniek single strut design dat nieuwe verwachtingen schept van inflatable kites. Het ontwerp is simpel, erg licht van gewicht en zeer effectief. Een aanvulling voor de uitrusting van iedere kiter. Op je twintip over het water cruisen of jumpen, vermaak jezelf en leer jezelf gemakkelijk nieuwe technieken aan. De jumping en looping capaciteiten van de Alpha V1 zullen je verrassen. De lift en hangtime is gemoedelijk met goede feedback. De Alpha V1 heeft ook goede upwind performance dankzij de innovatieve flat arc design en een efficiente high lift airfoil sectie.

Het lichtgewicht design vertaalt zich in geweldige low-end performance waardoor de Alpha V1 niet alleen een goede keuze is voor light wind freeriding op de twintip, maar ook op een hydrofoil in bijna iedere windkracht kan worden gebruikt. De power naar depower range is progressief en dynamisch genoeg voor gemoedelijke lift tijdens transities en gijpen met een foil board. Neemt de wind en de chop toe? Neem dan een kleinere maat met korte lijnen om te driften en carven tussen de golven.

De Alpha V1 komt standaard met een ultra lichtgewicht compressor bag, perfect voor reizen en dagelijkse bescherming van je kite. De tas is gebruiksvriendelijk en comprimeert de kite tot minimale omvang.

Beschikbare maten: 4m | 6m  | 8m | 10m | 12m | 14m | 16m

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ozone Alpha V1” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *