Gratis verzending vanaf €100

Retourneren

Een bestelling kan wel eens niet helemaal naar wens zijn. Jammer. Misschien bevalt het product niet of misschien heb je een andere reden. Geen probleem. Ook nu willen wij van Custom Kites de beste service bieden. Je hebt het recht om een bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Een reden opgeven hoeft niet, maar is voor ons wel prettig om de dienstverlening nóg beter te maken. Na annulering heb je 14 dagen om het product retour te sturen.

Ben je niet tevreden, neem dan contact op met Custom Kites en we zullen je zeker helpen. We vragen je om het product, ook bij een retour, met zorg te behandelen. Komt het product beschadigd bij ons binnen dan kunnen we in sommige gevallen de waardevermindering doorberekenen. Ook hiervan houden we je goed op de hoogte. We gaan altijd voor een blije klant.

Alles over jouw bestelling.

Hoe lang na aankoop kan ik retourneren

Je hebt het recht om een bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Een reden opgeven hoeft niet, maar is voor ons wel prettig om de dienstverlening nóg beter te maken. Na annulering heb je 14 dagen om het product retour te sturen.

Zijn er kosten aan verbonden?

Het orderbedrag inclusief de verzendkosten worden gecrediteerd. Alleen de retourkosten zijn voor jouw eigen rekening. Voor die tarieven kan je het beste de website van je vervoerder raadplegen.